Kolmen juuston Dauphinoise

Kolmen juuston Dauphinoise
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Kolmen juuston Dauphinoise

Kolmen juuston Dauphinoise

Dauphinoise on ranskalainen klassikkoherkku, joka käytännössä tarkoittaa valkosipulikermaperunoita. Tässä versiossa siitä tehdään täyteläinen pääruoka lisäämällä vuokaan kinkkua ja kolmea eri juustoa.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ohje

  1. Kokoa raaka-aineet 1/1 100 GN -vuokaan ja asettele Kippari-juustoviipaleet päällimmäiseksi.
  2. Paista 185 °C uunissa 30-45 min.
kpl
g
4.5 kg
135 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
135 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
135 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›