Kolmen juuston Dauphinoise

Kolmen juuston Dauphinoise
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kolmen juuston Dauphinoise

Kolmen juuston Dauphinoise

Dauphinoise on ranskalainen klassikkoherkku, joka käytännössä tarkoittaa valkosipulikermaperunoita. Tässä versiossa siitä tehdään täyteläinen pääruoka lisäämällä vuokaan kinkkua ja kolmea eri juustoa.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset15 annosta

2.000 kg
1.000 kg
1.000 kg
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.500 kg
0.200 kg
0.200 kg
0.005 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kokoa raaka-aineet 1/1 100 GN -vuokaan ja asettele Kippari-juustoviipaleet päällimmäiseksi.
  2. Paista 185 °C uunissa 30-45 min.
kpl
g
4.5 kg
126 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
126 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
126 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.