Dauphinoise on ranskalainen klassikkoherkku, joka käytännössä tarkoittaa valkosipulikermaperunoita. Tässä versiossa siitä tehdään täyteläinen pääruoka lisäämällä vuokaan kinkkua ja kolmea eri juustoa.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Dauphinoise on ranskalainen klassikkoherkku, joka käytännössä tarkoittaa valkosipulikermaperunoita. Tässä versiossa siitä tehdään täyteläinen pääruoka lisäämällä vuokaan kinkkua ja kolmea eri juustoa.
2.000 kg | |
1.000 kg | |
1.000 kg | |
0.050 kg | valkosipulikuutioita, pakaste |
0.500 kg | |
0.200 kg | |
0.200 kg | |
0.005 kg | suolaa |
0.002 kg | mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.