Kolmen juuston salaatti

Valio Food Solutions

Kolmen juuston salaatti

Ainekset20 annosta

Salaatti

1.000 kg
jää- tai friseesalaattia
0.500 kg
0.300 kg
0.200 kg
pekonia
0.127 kg
punasipulirenkaita

Kastike/seesam inkivääri

0.050 kg
oliiviöljyä
0.001 kg
riisiviinietikkaa
0.002 kg
makeaa soijakastiketta
0.005 kg
0.003 kg
tuoretta inkivääriä
0.003 kg
juoksevaa hunajaa
0.001 kg
tahinia
0.001 kg
seesamöljyä

Ohje

  1. Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet hyvin keskenään ja jätä maustumaan. Sulata ja valuta vihannekset. Hienonna ja ruskista pekoni. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Revi salaatti tarjoiluvadille. Ripottele päälle aurinkosalaattisekoitus, pekonit sekä punasipulirenkaat. Ja lopuksi päälle kolmen juuston kuutioseos. Tarjoa kastikkeen kanssa.
kpl
g
2.0 kg
151 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
151 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
211 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
151 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
211 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›