Kolmen juuston salaatti

Kolmen juuston salaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Kolmen juuston salaatti

Kolmen juuston salaatti

Tuhti salaattilisuke noutopöytään tai lounaslinjastoon.

Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset20 annosta

Salaatti

1.000 kg
jää- tai friseesalaattia
0.500 kg
0.300 kg
0.200 kg
pekonia
0.127 kg
punasipulirenkaita

Kastike/seesam inkivääri

0.050 kg
oliiviöljyä
0.001 kg
riisiviinietikkaa
0.002 kg
makeaa soijakastiketta
0.005 kg
0.003 kg
tuoretta inkivääriä
0.003 kg
juoksevaa hunajaa
0.001 kg
tahinia
0.001 kg
seesamöljyä

Ohje

  1. Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet hyvin keskenään ja jätä maustumaan. Kuumenna ja jäähdytä vihannekset. Hienonna ja ruskista pekoni. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Revi salaatti tarjoiluvadille. Ripottele päälle vihannekset, pekonit sekä punasipulirenkaat. Ja lopuksi päälle kolmen juuston kuutioseos. Tarjoa kastikkeen kanssa.
kpl
g
2.0 kg
148 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
148 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
148 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.