Siirry sisältöön
Kolmen juuston salaatti

Kolmen juuston salaatti

Tuhti salaattilisuke noutopöytään tai lounaslinjastoon.

Kolmen juuston salaatti

Ainekset

Salaatti

Kastike/seesam inkivääri

  • 0,050 kg oliiviöljyä
  • 0,001 kg riisiviinietikkaa
  • 0,002 kg makeaa soijakastiketta
  • 0,005 kg valkosipulikuutioita, pakaste
  • 0,003 kg tuoretta inkivääriä
  • 0,003 kg juoksevaa hunajaa
  • 0,001 kg tahinia
  • 0,001 kg seesamöljyä

Ohje

  1. Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet hyvin keskenään ja jätä maustumaan. Kuumenna ja jäähdytä vihannekset. Hienonna ja ruskista pekoni. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Revi salaatti tarjoiluvadille. Ripottele päälle vihannekset, pekonit sekä punasipulirenkaat. Ja lopuksi päälle kolmen juuston kuutioseos. Tarjoa kastikkeen kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 162 kcal
Proteiini 8,7 g
Hiilihydraatti 2 g
Rasva 13 g
Tyydyttynyt rasva 5,9 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,6 g
Kalsium 237,1 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 148 kcal
Proteiini 7,9 g
Hiilihydraatti 1,8 g
Rasva 11,8 g
Tyydyttynyt rasva 5,3 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search