Korianteribroileria

Korianteribroileria

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
106 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

3,000 kg broilerin rintafileetä
Marinadi
1,000 kg Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
1,000 kg vettä
0,100 kg tuoretta korianteria hienonnettuna
0,100 kg limemehua
0,010 kg korianterin siemeniä
0,010 kg kurkumaa
0,004 kg rouhittua mustapippuria
Dippi
0,300 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0,100 kg tuoretta korianteria hienonnettuna
0,020 kg hunajaa
0,005 kg suolaa
0,100 kg Valio Eila® maitojuomaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Marinadi
  • Yhdistä kaikki aineet.

  • Lisää marinadi rintafileiden joukkoon. Anna maustua seuraavaan päivään.

Kypsennys
  • Pyyhi ylimääräinen marinadi pois.

  • Pariloi / grillaa rintafileiden pinta. Jatka kypsennystä uunissa 200 °C n. 20 min tai kunnes kypsä.

Dippi
  • Yhdistä kaikki aineet

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!