Korvapuusti Cottaa, omenaa ja kinuskia

Korvapuusti Cottaa, omenaa ja kinuskia
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Korvapuusti Cottaa, omenaa ja kinuskia

Korvapuusti Cottaa, omenaa ja kinuskia

Herkullinen panna cotta vegaanisena versiona. Makuina korvapuusti ja omena.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

Korvapuusti Cotta

0.900 kg
0.150 kg
vaahterasiirappia
0.012 kg
Dr. Oetker vegegel -jauhetta
0.300 kg

Kinuski

0.250 kg
0.250 kg
0.075 kg
fariinisokeria

Omenahilloke

0.375 kg
omenaa renssattuna ja paloiteltuna
0.100 kg
vettä
0.250 kg
hillosokeria

Korvapuusticrumble

0.500 kg
0.100 kg
rypsiöljyä
0.050 kg
sokeria

Ohje

  1. Korvapuusti Cotta

  2. Kiehauta kaurajuoma vaahterasiirapin ja Dr. Oetker vegegel -jauheen kanssa. Lisää Easy Whipping ja aja sauvasekoittimella tasaiseksi.
  3. Annostele kippoihin ja hyydytä 2-3 h kylmässä.
  4. Kinuski

  5. Mittaa raaka-aineet kattilaan ja redusoi miedolla lämmöllä puoleen. Mausta ripauksella suolaa.
  6. Omenahilloke

  7. Keitä omenoista, vedestä ja hillosokerista hilloke.
  8. Korvapuusticrumble

  9. Rouhi korvapuustit kutterissa murskaksi, lisää rypsiöljy ja sokeri ja paahda joko pannulla tai uunissa rapeiksi.
kpl
g
2.8 kg
227 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
227 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
227 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.