Korvapuusti Croissant

Korvapuusti Croissant
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Korvapuusti Croissant

Korvapuusti Croissant

Kaneli curd täyte tuo korvapuusti elementin tähän croissanttiin. Helppoa ja herkullista!

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

1.400 kg
pakaste croissantteja
1.400 kg (20 kpl à 0.070 kg)

Lisäksi

0.500 kg
0.200 kg
0.700 kg (20 kpl à 0.035 kg)

Päälle

0.100 kg
0.100 kg
sokeria
0.005 kg
jauhettua kanelia
0.205 kg (20 kpl à 0.010 kg)
2.305 kg (20 kpl à 0.115 kg)

Ohje

  1. Anna croissanttien sulaa n. 15min.
  2. Paista kypsäksi.
  3. Voitele croissantit voisulalla.
  4. Pyöritä kaneli-sokerissa.
  5. Vatkaa kerma ja kanelicurd vaahdoksi.
  6. Halkaise croissantit ja täytä.
kpl
g
2.5 kg
142 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
142 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
142 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.