Korvapuusti Croissantti

Korvapuusti Croissantti
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Korvapuusti Croissantti

Korvapuusti Croissantti

Ainekset10 annosta

0.700 kg
pakaste croissantteja
0.050 kg
Valio kokomunamassaa

Lisäksi

0.400 kg

Päälle

0.100 kg
vettä
0.100 kg
sokeria
0.000 kg
jauhettua kanelia
0.000 kg
sokeria

Ohje

  1. Sulata ja nostata croissantit.
  2. Paista kypsäksi.
  3. Lisäksi

  4. Halkaise kroissantit ja täytä.
  5. Päälle

  6. Keitä vedestä ja sokerista liemi. Voitele croissantin kannet liemellä.
  7. Pyöritä kannet kaneli-sokerissa.
kpl
g
1.3 kg
97 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
97 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
97 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.