Korvapuusti Croissantti

Korvapuusti Croissantti

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
294 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,700 kg Valio croissantteja
0,050 kg Valio kokomunamassaa
Lisäksi
0,400 kg Valio rahka-jogurttitäytettä
Päälle
0,100 kg vettä
0,100 kg sokeria
  jauhettua kanelia
  sokeria
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sulata ja nostata croissantit.

  • Paista kypsäksi.

Lisäksi
  • Halkaise kroissantit ja täytä.

Päälle
  • Keitä vedestä ja sokerista liemi. Voitele croissantin kannet liemellä.

  • Pyöritä kannet kaneli-sokerissa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!