Korvapuusti

Korvapuusti

Teollisuus
338 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Taikina
1,000 kg vettä
0,100 kg Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
0,025 kg suolaa
0,400 kg sokeria
0,200 kg hiivaa
0,200 kg kananmunia
0,400 kg Valio Eila® voita
2,600 kg vehnäjauhoja
4,925 kg 78 kpl á 0,063 kg
Täyte
0,400 kg Valio Eila® voita
0,500 kg fariinisokeria
0,060 kg jauhettua kanelia
0,060 kg Valio vaniljakreemijauhetta
1,020 kg 78 kpl á 0,013 kg
Voiteluun
0,078 kg kananmunaa
0,078 kg 78 kpl á 0,001 kg
Pinnalle
0,078 kg raesokeria
0,078 kg 78 kpl á 0,001 kg
6,101 kg 78 kpl á 0,078 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia

  • Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi, 25 cm:n levyiseksi matoksi.

  • Sekoita pehmeä voi, fariinisokeri, kaneli ja vaniljakreemijauhe tasaiseksi seokseksi. Levitä taikina maton päälle. Rullaa matto.

  • Leikkaa rulla 73 g:n paloiksi. Paina palojen keskusta alas korvapuustiksi.

  • Nostata korvapuustit. Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista korvapuustit 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!