Korvapuusti

Valio Food Solutions

Korvapuusti

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset78 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.925 kg (78 kpl á 0.063 kg)

Täyte

0.400 kg
0.500 kg
fariinisokeria
0.060 kg
jauhettua kanelia
0.060 kg
1.020 kg (78 kpl á 0.013 kg)

Voiteluun

0.078 kg
kananmunaa
0.078 kg (78 kpl á 0.001 kg)

Pinnalle

0.078 kg
raesokeria
0.078 kg (78 kpl á 0.001 kg)
6.101 kg (78 kpl á 0.078 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi, 25 cm:n levyiseksi matoksi.
  3. Sekoita pehmeä voi, fariinisokeri, kaneli ja vaniljakreemijauhe tasaiseksi seokseksi. Levitä taikina maton päälle. Rullaa matto.
  4. Leikkaa rulla 73 g:n paloiksi. Paina palojen keskusta alas korvapuustiksi.
  5. Nostata korvapuustit. Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista korvapuustit 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
kpl
g
5.7 kg
338 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
338 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
36 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
338 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
36 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.