Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Korvapuustiboston
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Korvapuustiboston
Korvapuustiboston
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
18 annosta
1.260 kg
Valio voikorvapuusteja
0.000 kg
Valio kokomunamassaa
0.050 kg
mantelilastuja
Lisäksi
0.000 kg
pomadaa
Ohje
Asaettele sulatetut korvapuustit leivinpaperilla vuorattuu Gn-vuokaan kiinni toisiinsa.
Nostata hyvin ja voitele.
Paista 200°C n 20 min tai kunnes pullat ovat kypsyneet.
Jäähdytä ja koristele pomadalla.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.3 kg
Laktoositon
312
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio voikorvapuusti nostatettu 70 g x 40 / 2,8 kg laktoositon
Valio kokomunamassa 5 kg x 1 / 5 kg
Ravintosisältö annoksessa
Energia
312 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
312 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›