Korvapuustiboston

Valio Food Solutions

Korvapuustiboston

Ainekset18 annosta

1.260 kg
0.000 kg
0.050 kg
mantelilastuja

Lisäksi

0.000 kg
pomadaa

Ohje

  1. Asaettele sulatetut korvapuustit leivinpaperilla vuorattuu Gn-vuokaan kiinni toisiinsa.
  2. Nostata hyvin ja voitele.
  3. Paista 200°C n 20 min tai kunnes pullat ovat kypsyneet.
  4. Jäähdytä ja koristele pomadalla.
kpl
g
1.3 kg
312 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
312 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
312 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›