Korvapuustiboston

Korvapuustiboston
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Korvapuustiboston

Korvapuustiboston

Ainekset18 annosta

1.260 kg
0.000 kg
0.050 kg
mantelilastuja

Lisäksi

0.000 kg
pomadaa

Ohje

  1. Asaettele sulatetut korvapuustit leivinpaperilla vuorattuu Gn-vuokaan kiinni toisiinsa.
  2. Nostata hyvin ja voitele.
  3. Paista 200°C n 20 min tai kunnes pullat ovat kypsyneet.
  4. Jäähdytä ja koristele pomadalla.
kpl
g
1.3 kg
312 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
312 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
312 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›