Korvapuustiboston

Korvapuustiboston

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
312 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,260 kg Valio voikorvapuusteja
  Valio kokomunamassaa
0,050 kg mantelilastuja
Lisäksi
  pomadaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Asaettele sulatetut korvapuustit leivinpaperilla vuorattuu Gn-vuokaan kiinni toisiinsa.

  • Nostata hyvin ja voitele.

  • Paista 200°C n 20 min tai kunnes pullat ovat kypsyneet.

  • Jäähdytä ja koristele pomadalla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!