Korvapuustiletti

Korvapuustiletti
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Korvapuustiletti

Korvapuustiletti

Ainekset10 annosta

0.700 kg
0.000 kg
Valio kokomunamassaa

Koristeluun

0.000 kg
raesokeria

Ohje

  1. Halkaise sulaneet korvapuustit pituussuunnassa kahtia.
  2. Pyörittele palat nauhaksi ja kierrä ne toisiinsa. Nostata.
  3. Voitele ja koristele raesokerilla.
  4. Paista 200°C n. 15 min.
kpl
g
0.7 kg
300 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
300 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
52 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
300 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
52 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.