
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 4,550 kg Valio voikorvapuusteja
- 5,000 kg Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9 %
- 0,500 kg kananmunaa
- 0,020 kg kardemummaa
- 0,100 kg mantelilastuja
Mustikkakermavaahto
- 4,000 kg Valio vispikermaa laktoositon
- 1,000 kg Valio mustikkatäytettä
- 4,550 kg Valio voikorvapuusteja
- 5,000 kg Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9 %
- 0,500 kg kananmunaa
- 0,020 kg kardemummaa
- 0,100 kg mantelilastuja
Mustikkakermavaahto
- 4,000 kg Valio vispikermaa laktoositon
- 1,000 kg Valio mustikkatäytettä
Jaa resepti
Ohje
- Paista korvapuustit kypsiksi. Halkaise ja lohko pullat voideltuun GN-vuokaan (100 annoksen ohjeesta tulee 5 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa).
- Sekoita vaniljakastikkeen joukkoon kanamunat ja kardemumma. Kaada liemi vuokiin korvapuustipalojen päälle (n. 1,1 l lientä / 1 kpl 1/1 GN-vuoka). Ripottele vuokien pintaan mantelilastuja.
- Paista 160 asteessa noin 20 minuuttia.
Mustikkakermavaahto
- Vatkaa kerma ja mustikkatäyte vaahdoksi.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
0 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatti
0 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0 g
Kalsium
0 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
0 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatti
0 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa