Siirry sisältöön
Korvapuustivanukas ja mustikkakermavaahtoa

Korvapuus­ti­vanukas ja mustikkaker­ma­vaahtoa

Korvapuustivanukas ja mustikkakermavaahtoa

Ainekset

  • 4,550 kg Valio voikorvapuusteja
  • 5,000 kg Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9 %
  • 0,500 kg kananmunaa
  • 0,020 kg kardemummaa
  • 0,100 kg mantelilastuja

Mustikkaker­mavaahto

  • 4,000 kg Valio vispikermaa laktoositon
  • 1,000 kg Valio mustikkatäytettä
  • 4,550 kg Valio voikorvapuusteja
  • 5,000 kg Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9 %
  • 0,500 kg kananmunaa
  • 0,020 kg kardemummaa
  • 0,100 kg mantelilastuja

Mustikkaker­mavaahto

  • 4,000 kg Valio vispikermaa laktoositon
  • 1,000 kg Valio mustikkatäytettä

Ohje

  1. Paista korvapuustit kypsiksi. Halkaise ja lohko pullat voideltuun GN-vuokaan (100 annoksen ohjeesta tulee 5 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa).
  2. Sekoita vaniljakastikkeen joukkoon kanamunat ja kardemumma. Kaada liemi vuokiin korvapuustipalojen päälle (n. 1,1 l lientä / 1 kpl 1/1 GN-vuoka). Ripottele vuokien pintaan mantelilastuja.
  3. Paista 160 asteessa noin 20 minuuttia.

Mustikkaker­mavaahto

  1. Vatkaa kerma ja mustikkatäyte vaahdoksi.

Saman tarjoiluti­lanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 0 kcal
Proteiini 0 g
Hiilihydraatti 0 g
Rasva 0 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0 g
Kalsium 0 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 0 kcal
Proteiini 0 g
Hiilihydraatti 0 g
Rasva 0 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search