Siirry sisältöön
Korvapuustivanukas ja mustikkakermavaahtoa

Korvapuustivanukas ja mustikkakermavaahtoa

Korvapuustivanukas ja mustikkakermavaahtoa

Ainekset

Mustikkakermavaahto


Ohje

  1. Paista korvapuustit kypsiksi. Halkaise ja lohko pullat voideltuun GN-vuokaan (100 annoksen ohjeesta tulee 5 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa).
  2. Sekoita vaniljakastikkeen joukkoon kanamunat ja kardemumma. Kaada liemi vuokiin korvapuustipalojen päälle (n. 1,1 l lientä / 1 kpl 1/1 GN-vuoka). Ripottele vuokien pintaan mantelilastuja.
  3. Paista 160 asteessa noin 20 minuuttia.

Mustikkakermavaahto

  1. Vatkaa kerma ja mustikkatäyte vaahdoksi.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 386 kcal
Proteiini 7,2 g
Hiilihydraatti 36 g
Rasva 23,6 g
Tyydyttynyt rasva 14,2 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,3 g
Kalsium 115,1 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 284 kcal
Proteiini 5,3 g
Hiilihydraatti 26,5 g
Rasva 17,4 g
Tyydyttynyt rasva 10,5 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search