Korvapuustivanukas ja mustikkakermavaahtoa

Korvapuustivanukas ja mustikkakermavaahtoa

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
254 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

4,550 kg Valio voikorvapuusteja
5,000 kg Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9% laktoositon
0,500 kg kananmunaa
0,020 kg kardemummaa
0,100 kg mantelilastuja
Mustikkakermavaahto
4,000 kg Valio vispikermaa laktoositon
1,000 kg Valio mustikkatäytettä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Paista korvapuustit kypsiksi. Halkaise ja lohko pullat voideltuun GN-vuokaan (100 annoksen ohjeesta tulee 5 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa).

  • Sekoita vaniljakastikkeen joukkoon kanamunat ja kardemumma. Kaada liemi vuokiin korvapuustipalojen päälle (n. 1,1 l lientä / 1 kpl 1/1 GN-vuoka). Ripottele vuokien pintaan mantelilastuja.

  • Paista 160 asteessa noin 20 minuuttia.

Mustikkakermavaahto
  • Vatkaa kerma ja mustikkatäyte vaahdoksi.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!