Korvapuustivanukas ja mustikkakermavaahtoa

Korvapuustivanukas ja mustikkakermavaahtoa
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Korvapuustivanukas ja mustikkakermavaahtoa

Korvapuustivanukas ja mustikkakermavaahtoa

Ainekset100 annosta

4.550 kg
5.000 kg
0.500 kg
kananmunaa
0.020 kg
kardemummaa
0.100 kg
mantelilastuja

Mustikkakermavaahto

4.000 kg
1.000 kg

Ohje

  1. Paista korvapuustit kypsiksi. Halkaise ja lohko pullat voideltuun GN-vuokaan (100 annoksen ohjeesta tulee 5 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa).
  2. Sekoita vaniljakastikkeen joukkoon kanamunat ja kardemumma. Kaada liemi vuokiin korvapuustipalojen päälle (n. 1,1 l lientä / 1 kpl 1/1 GN-vuoka). Ripottele vuokien pintaan mantelilastuja.
  3. Paista 160 asteessa noin 20 minuuttia.
  4. Mustikkakermavaahto

  5. Vatkaa kerma ja mustikkatäyte vaahdoksi.
kpl
g
13.0 kg
254 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
254 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
254 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.