Koskenlaskija jauhelihapihvit, Koskenlaskija muusia ja Koskenlaskija tomaatti-sipulisalaattia

Koskenlaskija jauhelihapihvit, Koskenlaskija muusia ja Koskenlaskija tomaatti-sipulisalaattia
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Koskenlaskija jauhelihapihvit, Koskenlaskija muusia ja Koskenlaskija tomaatti-sipulisalaattia

Koskenlaskija jauhelihapihvit, Koskenlaskija muusia ja Koskenlaskija tomaatti-sipulisalaattia

Ainekset10 annosta

1.600 kg

Muusi

0.700 kg
pakasteperunasoseaineksia
0.500 kg
0.650 kg
vettä
0.250 kg
0.015 kg
suolaa
0.100 kg

Lisäksi

0.000 kg
tomaattia viipaleina
0.000 kg
sipulia viipaleina
0.250 kg
0.000 kg
rypsiöljyä
0.000 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.000 kg
punaviinietikkaa

Ohje

  1. Paista Koskenlaskija jauhelihapihvit pakkauksen ohjeen mukaan (kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 20 min.).
  2. Muusi

  3. Kuumenna maito-vesiseos ja lisää perunasoseainekset kahdessa erässä. Kuumenna. Viimeistele maku Koskenlaskijalla, suolalla ja voilla. Anna hetki hautua.
  4. Lisäksi

  5. Yhdistä salaatin aineet keskenään
0
137 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
137 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
137 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.