Koskenlaskija punasipulipasta

Koskenlaskija punasipulipasta
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Koskenlaskija punasipulipasta

Koskenlaskija punasipulipasta

Ainekset10 annosta

0.160 kg
ilmakuivattua kinkkua
0.600 kg
spagettia
0.340 kg
punasipulia
0.030 kg
0.045 kg
balsamiviinietikkaa
0.010 kg
sokeria
1.000 kg
0.500 kg
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Lisäksi

0.000 kg

Ohje

  1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Paahda ilmakuivatut kinkut kuivalla pannulla, kunnes ovat rapeita. Nosta talouspaperin päälle valumaan. Laita pannu takaisin levylle.
  3. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Lisää Oivariini ja sipulit pannulle, kuullota.
  4. Lisää pannulle balsamiviinietikka ja sokeri. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama min.
  5. Sekoita joukkoon kerma, koskenlaskija, sekä valutettu pasta. Kuumenna ja sekoita nopeasti.
  6. Murustele pinnalle ilmakuivattu kinkku ja halutessasi AURA juustoa. Tarjoile heti.
kpl
g
2.5 kg
234 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
234 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
234 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.