Koskenlaskija "Saltimbocca"

Valio Food Solutions

Koskenlaskija "Saltimbocca"

Ainekset16 annosta

1.500 kg
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.000 kg
tuoreita salvianlehtiä
0.200 kg
parmankinkkua
0.100 kg
vehnäjauhoja
0.089 kg
kananmunaa
0.100 kg
korppujauhoja

Lisäksi

0.050 kg
2.000 kg
0.042 kg
hienonnettua persiljaa
0.050 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.000 kg
raastettua sitruunankuorta
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Leikkaa juusto 16 osaan ja puolita palat. Mausta pippurilla. Levitä jokaiselle palalle muutama salvianlehti sekä parmankinkkuviipaleet.
  2. Paneroi juustopalat vehnäjauhossa, kananmunassa ja korppujauhossa.
  3. Kuumenna ruokalusikallinen voita pannulla. Paista juustoja n 2 min, kunnes palat ovat saaneet kauniin pinnan. Nosta kuumalle lautaselle ja peitä kannella tai foliolla.
  4. Lisäksi

  5. Paista sulatettuja ja valutettuja kasviksia Oivariini rasvassa kuumiksi. Mausta.
kpl
g
3.2 kg
169 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
169 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
222 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
169 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
222 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›