Koskenlaskija "Saltimbocca"

Koskenlaskija "Saltimbocca"
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Koskenlaskija "Saltimbocca"

Koskenlaskija "Saltimbocca"

Hämmentävän hyvä versio klassikosta, vatitarjoiluun tai lounaslinjastoon.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset16 annosta

1.500 kg
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.000 kg
tuoreita salvianlehtiä
0.200 kg
parmankinkkua
0.100 kg
vehnäjauhoja
0.089 kg
kananmunaa
0.100 kg
korppujauhoja

Lisäksi

0.050 kg
2.000 kg
pakastekasvissekoitusta
0.042 kg
hienonnettua persiljaa
0.050 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.000 kg
raastettua sitruunankuorta
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Leikkaa juusto 16 osaan ja puolita palat. Mausta pippurilla. Levitä jokaiselle palalle muutama salvianlehti sekä parmankinkkuviipaleet.
  2. Paneroi juustopalat vehnäjauhossa, kananmunassa ja korppujauhossa.
  3. Kuumenna ruokalusikallinen voita pannulla. Paista juustoja n 2 min, kunnes palat ovat saaneet kauniin pinnan. Nosta kuumalle lautaselle ja peitä kannella tai foliolla.
  4. Lisäksi

  5. Paista sulatettuja ja valutettuja kasviksia Oivariini rasvassa kuumiksi. Mausta.
kpl
g
3.2 kg
153 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
153 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
153 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.