Koskenlaskija-sienipiiras

Koskenlaskija-sienipiiras
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Koskenlaskija-sienipiiras

Koskenlaskija-sienipiiras

Ainekset20 annosta

0.740 kg
Valio ½ GN kauraista taikinalevyä

Täyte

0.500 kg
säilykemetsäsienikuutioita
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
0.050 kg
0.005 kg
sormisuolaa
0.200 kg
0.500 kg
0.042 kg
tuoretta persiljaa hienonnettuna
0.008 kg
tuoretta rakuunaa hienonnettuna
0.005 kg
rouhittua mustapippuria

Ohje

  1. Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun Gn 1/1-vuokaan reunoille asti.
  2. Paista sienet ja sipulit voissa, kunnes sienistä lähtevä neste on haihtunut. Mausta ja jäähdytä.
  3. Sekoita joukkoon muut ainekset. Kaada täyte vuokaan.
  4. Kypsennä 200 asteessa n. 40 min. Peitä piiras tarvittaessa leivinpaperilla, jos pinta tummuu liikaa.
kpl
g
2.5 kg
215 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
215 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
215 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.