Koskenlaskija-Tarte Flambée

Valio Food Solutions

Koskenlaskija-Tarte Flambée

Valio Koskenlaskija® 2,5 kg sulatejuusto laktoositon toimii tässä pizzan kastikkeena. Helppo ja nopea suolainen välipalatuote valmistaa. Täytteinä Food Service kinkkusuikaleita ja sipulikuutioita.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset40 kpl

taikina

1.000 kg
vettä
0.060 kg
0.025 kg
suolaa
0.020 kg
sokeria
0.080 kg
hiivaa
0.060 kg
1.600 kg
vehnäjauhoja
2.845 kg (40 kpl á 0.071 kg)

Täyte

2.000 kg
2.000 kg
0.800 kg
0.000 kg
pizzamaustetta
4.800 kg (40 kpl á 0.120 kg)
7.645 kg (40 kpl á 0.191 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina. Anna levätä 15 min.
  2. Kauli taikina 2,5 mm vahvuiseksi. Ota ø18 cm:n stanssilla pohjia.
  3. Levitä koskenlaskija pinnalle. Ripota sipulikuutiot ja kinkku pinnalle.
  4. Paista 280°C:ssa n.5 min.
  5. Ripottele pizzamaustetta pinnalle.
kpl
g
7.6 kg
181 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
181 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,5 g
Kalsium
105 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
181 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,5 g
Kalsium
105 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.