Koskenlaskija-Tarte Flambée

Koskenlaskija-Tarte Flambée
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Koskenlaskija-Tarte Flambée

Koskenlaskija-Tarte Flambée

Valio Koskenlaskija® 2,5 kg sulatejuusto laktoositon toimii tässä pizzan kastikkeena. Helppo ja nopea suolainen välipalatuote valmistaa. Täytteinä Food Service kinkkusuikaleita ja sipulikuutioita.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset40 kpl

taikina

1.000 kg
vettä
0.060 kg
0.025 kg
suolaa
0.020 kg
sokeria
0.080 kg
hiivaa
0.060 kg
1.600 kg
vehnäjauhoja
2.845 kg (40 kpl à 0.071 kg)

Täyte

2.000 kg
2.000 kg
0.680 kg
pakastesipulikuutioita
0.000 kg
pizzamaustetta
4.680 kg (40 kpl à 0.117 kg)
7.525 kg (40 kpl à 0.188 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina. Anna levätä 15 min.
  2. Kauli taikina 2,5 mm vahvuiseksi. Ota ø18 cm:n stanssilla pohjia.
  3. Levitä koskenlaskija pinnalle. Ripota sipulikuutiot ja kinkku pinnalle.
  4. Paista 280°C:ssa n.5 min.
  5. Ripottele pizzamaustetta pinnalle.
kpl
g
7.6 kg
183 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
183 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
183 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.