Koskenlaskija tortilla espagnola

Koskenlaskija tortilla espagnola
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Koskenlaskija tortilla espagnola

Koskenlaskija tortilla espagnola

Ainekset16 tapas-annosta

0.420 kg
perunaa
0.085 kg
sipulia
0.000 kg
0.004 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.500 kg
Valio kokomunamassaa
0.150 kg
( 0.150 kg
pakastepinaattia sulatettuna )

Ohje

  1. Leikkaa raa'at, kuoritut perunat ja sipuli ohuiksi viipaleiksi.
  2. Paista laakeassa, pinnoitetussa pannussa miedolla lämmöllä Oivariini rasvassa n. 20 min tai kunnes perunat ovat kypsiä. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää munamassa ja juustomuru peruna-sipuliseoksen joukkoon.
  4. Halutessasi voit lisätä vielä hyvin valutetut pinaatit.
  5. Kypsennä miedolla lämmöllä pannun reunoilta keskelle vetäen, jotta munamassa kypsyy tasaisesti.
  6. Kumoa kokonaan hyytynyt tortilla pannua suuremmalle lautaselle ja valuta se takaisin paistinpannuun ruskistunut puoli ylöspäin.
  7. Jatka paistamista, kunnes tortilla on molemmin puolin kypsä.
  8. Anna jäähtyä. Nosta jääkaappiin n. tunniksi.
  9. Leikkaa tortilla 16 osaan. Tarjoa tapaksina.
kpl
g
1.5 kg
201 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
201 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
201 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.