Koskenlaskija uuniperunat

Koskenlaskija uuniperunat
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Koskenlaskija uuniperunat

Koskenlaskija uuniperunat

Ainekset24 annosta

3.000 kg
uuniperunoita

Täyte

0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.300 kg
0.200 kg
0.042 kg
tuoretta persiljaa hienonnettuna

Ohje

  1. Freesaa sipulit Oivariini rasvassa. Jäähdytä.
  2. Sekoita täytteen ainekset temperoituneeseen voihin. Anna maustua kylmässä.
  3. Kuumenna uuniperunat ja tarjoa koskenlaskijatäyte erikseen.
kpl
g
3.6 kg
119 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
119 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
119 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.