Koskenlaskija uuniperunat

Valio Food Solutions

Koskenlaskija uuniperunat

Ainekset24 annosta

3.000 kg
uuniperunoita

Täyte

0.200 kg
0.300 kg
0.200 kg
0.042 kg
tuoretta persiljaa hienonnettuna

Ohje

  1. Freesaa sipulit Oivariini rasvassa. Jäähdytä.
  2. Sekoita täytteen ainekset temperoituneeseen voihin. Anna maustua kylmässä.
  3. Kuumenna uuniperunat ja tarjoa koskenlaskijatäyte erikseen.
kpl
g
3.6 kg
119 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
119 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
51 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
119 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
51 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.