Koskenlaskija Vihis

Koskenlaskija Vihis
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Koskenlaskija Vihis

Koskenlaskija Vihis

Valio Koskenlaskija® voimakas e2,5 kg murennettu laktoositon toimii täyteaineena kasvispiirakassa. Lisäksi Viola tuorejuustoa, Food Service pinaattia, paprikakuutioita ja minivihanneskuutioita. Mausteina Provencen yrttejä. Tuote paistetaan uunissa ja voidellaan voisulalla paiston jälkeen toisin kuin perinteinen rasvassa paistettu.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset28 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.060 kg
0.025 kg
suolaa
0.020 kg
sokeria
0.080 kg
hiivaa
0.060 kg
1.600 kg
vehnäjauhoja
2.845 kg (28 kpl à 0.102 kg)

Täyte

0.625 kg
keitettyä riisiä
0.460 kg
minivihanneskuutioita brunoisea
0.150 kg
pakastepinaattia
0.160 kg
pakaste paprikakuutioita
0.300 kg
0.220 kg
0.100 kg
0.018 kg
suolaa
0.100 kg
modifioitu tärkkelys
0.004 kg
paprikajauhetta
0.002 kg
valkopippuria
0.007 kg
Herbes de Provence yrttiseosta
2.146 kg (28 kpl à 0.077 kg)

Voiteluun

0.200 kg
0.200 kg (28 kpl à 0.007 kg)
5.191 kg (28 kpl à 0.185 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina.Anna levätä 15 min.
  2. Sekoita täytteen aineet sekaisin.
  3. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi ja ota ø14 cm:n stanssilla aihoita.
  4. Pursota täyte taikinalle ja sulje.
  5. Nostata.
  6. Paista n. 14 min 210 °C:ssa.
  7. Voitele kuumana voisulalla.
kpl
g
5,012.0 kg
228 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
228 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
228 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.