Koskenlaskija Vihis

Koskenlaskija Vihis

Teollisuus
227 kcal / 100g
Valio Koskenlaskija® voimakas e2,5 kg murennettu laktoositon toimii täyteaineena kasvispiirakassa. Lisäksi Viola tuorejuustoa, Food Service pinaattia, paprikakuutioita ja minivihanneskuutioita. Mausteina Provencen yrttejä. Tuote paistetaan uunissa ja voidellaan voisulalla paiston jälkeen toisin kuin perinteinen rasvassa paistettu.
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Taikina
1,000 kg vettä
0,060 kg Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
0,025 kg suolaa
0,020 kg sokeria
0,080 kg hiivaa
0,060 kg Valio Eila® voita
1,600 kg vehnäjauhoja
2,845 kg 28 kpl á 0,102 kg
Täyte
0,625 kg keitettyä riisiä
0,460 kg minivihanneskuutioita brunoisea
0,150 kg Food Service pinaattia
0,200 kg Food Service paprikakuutioita
0,300 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0,220 kg Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoositon
0,100 kg Valio Eila® voita
0,018 kg suolaa
0,100 kg modifioitu tärkkelys
0,004 kg paprikajauhetta
0,002 kg valkopippuria
0,007 kg Herbes de Provence yrttiseosta
2,186 kg 28 kpl á 0,078 kg
Voiteluun
0,200 kg Valio Eila® voita
0,200 kg 28 kpl á 0,007 kg
5,231 kg 28 kpl á 0,187 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Valmista taikina.Anna levätä 15 min.

  • Sekoita täytteen aineet sekaisin.

  • Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi ja ota ø14 cm:n stanssilla aihoita.

  • Pursota täyte taikinalle ja sulje.

  • Nostata.

  • Paista n. 14 min 210 °C:ssa.

  • Voitele kuumana voisulalla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!