Koskenlaskijaa ja lakua

Koskenlaskijaa ja lakua
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Koskenlaskijaa ja lakua

Koskenlaskijaa ja lakua

Ainekset30 annosta

0.100 kg
0.100 kg
tomusokeria
0.005 kg
raakalakritsijauhetta
0.400 kg

Lisäksi

0.000 kg
valmiita tartalettipohjia
0.150 kg
lemon curdia

Koristeluun

0.000 kg
salmiakkimakeisia

Ohje

  1. Yhdistä Koskenlaskija, sokeri, lakritsijauhe ja kerma sifoniin.
  2. Lisää kaksi patruunaa ja ravista ennen käyttöä.
  3. Lisää tartalettipohjiin pieni täplä lemon curdia.
  4. Pursota massa päälle.
  5. Koristele.
kpl
g
0.8 kg
344 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
344 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
29 g
Tyydyttynyt rasva
17 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
344 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
29 g
Tyydyttynyt rasva
17 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.