Koskenlaskijan jauhelihaperunavuoka

Koskenlaskijan jauhelihaperunavuoka
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Koskenlaskijan jauhelihaperunavuoka

Koskenlaskijan jauhelihaperunavuoka

Keudan rakastettu Koskenlaskijaohje. Rakastettu, suosittu, jopa himoittu ruoka asiakkaiden keskuudessa.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset100 annosta

0.540 kg
jauhelihaa
0.075 kg
suolaa
0.040 kg
paprikajauhetta
0.025 kg
pippurisekoitusta suolaton
0.510 kg
pakastesipulikuutioita
0.900 kg
sinappirelishiä

Liemi

8.000 kg
1.250 kg
0.012 kg
mustapippurirouhetta
0.075 kg
suolaa
0.125 kg
lihaliemijauhetta

Lisäksi

22.000 kg
raakaa perunaa viipaleina

Ohje

  1. Hopeoi jauheliha 120° C padassa ja mausta.
  2. Lisää sipulit ja sinappirelish jauhelihan joukkoon.
  3. Liemi

  4. Kuumenna kerma padassa ja sulata Koskenlaskija joukkoon. Mausta.
  5. Kokoaminen

  6. Laita perunasta puolet vuoan pohjalle.
  7. Lisää muut aineet paitsi liemi.
  8. Lado loput perunat päälle.
  9. Lisää liemi pakkeihin. Paista uunissa 160° C n. 40- 60 min. tai kunnes kypsää.
  10. Vuokaan jako (Gn 1/1 65)

  11. 2,5 kg perunaa pohjalle.
  12. 1 kg jauhelihaa.
  13. 1 kg perunaa päälle.
  14. 1,5 kg lientä.
kpl
g
33.6 kg
109 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
109 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
109 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.