Koskenlaskijan jauhelihaperunavuoka

Koskenlaskijan jauhelihaperunavuoka

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
109 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,540 kg jauhelihaa
0,075 kg suolaa
0,040 kg paprikajauhetta
0,025 kg pippurisekoitusta suolaton
0,600 kg Food Service sipulikuutioita
0,900 kg sinappirelishiä
Liemi
8,000 kg Valio ruokakermaa laktoositon
1,250 kg Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoositon
0,012 kg mustapippurirouhetta
0,075 kg suolaa
0,125 kg lihaliemijauhetta
Lisäksi
22,000 kg raakaa perunaa viipaleina
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Hopeoi jauheliha 120° C padassa ja mausta.

  • Lisää sipulit ja sinappirelish jauhelihan joukkoon.

Liemi
  • Kuumenna kerma padassa ja sulata Koskenlaskija joukkoon. Mausta.

Kokoaminen
  • Laita perunasta puolet vuoan pohjalle.

  • Lisää muut aineet paitsi liemi.

  • Lado loput perunat päälle.

  • Lisää liemi pakkeihin. Paista uunissa 160° C n. 40- 60 min. tai kunnes kypsää.

Vuokaan jako (Gn 1/1 65)
  • 2,5 kg perunaa pohjalle.

  • 1 kg jauhelihaa.

  • 1 kg perunaa päälle.

  • 1,5 kg lientä.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!