Koskenlaskijan jauhelihapihvit ja piparjuurimuusi

Koskenlaskijan jauhelihapihvit ja piparjuurimuusi
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Koskenlaskijan jauhelihapihvit ja piparjuurimuusi

Koskenlaskijan jauhelihapihvit ja piparjuurimuusi

Ainekset100 annosta

8.000 kg

Perunasose

7.000 kg
pakasteperunasoseaineksia
5.000 kg
6.500 kg
vettä
0.150 kg
piparjuuritahnaa
0.100 kg
suolaa
0.500 kg

Lisäksi

1.000 kg
puolukkaa
0.200 kg
ruokosokerisiirappia

Ohje

  1. Paista Koskenlaskija jauhelihapihvit pakkauksen ohjeen mukaan (kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 20 min.).
  2. Valmista perunasose. Kuumenna maito-vesiseos ja lisää piparjuuritahna joukkoon. Lisää perunasoseainekset kahdessa erässä ja kuumenna. Viimeistele maku suolalla ja voilla. Anna hetki hautua. Makeuta kohmeiset puolukat siirapilla ja tarjoile piparjuurimuusin sekä mehevien Koskenlaskija juustolla täyttettyjen jauhelihapihvien kanssa.
kpl
g
31.0 kg
90 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
90 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
90 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.