Siirry sisältöön
Koskenlaskijan kalakeitto

Koskenlaskijan kalakeitto

Koskenlaskijan kalakeitto

Ainekset

  • 1,200 kg vettä
  • 0,010 kg vähäsuolaista kalaliemijauhetta
  • kokonaista maustepippuria
  • 0,005 kg laakerinlehteä
  • 0,400 kg porkkanakuutioita
  • 1,400 kg Valio perunakuutioita
  • 0,100 kg piparjuuritahnaa
  • 0,400 kg Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
  • 0,300 kg Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoosi
  • 1,000 kg FS alaskanseitikuutiota
  • 0,360 kg katkarapuja
  • 0,120 kg kevätsipulia varsineen
  • 0,040 kg hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää kalaliemiaines, pippurit ja laakerinlehdet.
  2. Lisää juurekset ja piparjuuri. Keitä kannen alla lähes kypsiksi, n. 15 min. Lisää ruokakerma.
  3. Sulata joukkoon Koskenlaskija.
  4. Lisää keittoon kala ja keitä hiljalleen vielä 3 min.
  5. Lisää lopuksi katkaravut ja hienonnettu kevätsipuli. Kuumenna - älä enää keitä. Viimeistele maku tillillä.
  6. Tarjoa halutessasi keiton kanssa sitruunalohkoja, joilla voi maustaa keiton.

Vinkki

Tarjoa lisäksi tuoretta ruisleipää ja voita.

Saman tarjoiluti­lanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 381 kcal
Proteiini 32,3 g
Hiilihydraatti 28,8 g
Rasva 14,5 g
Tyydyttynyt rasva 8 g
Ravintokuitu 3,8 g
Suola 1,7 g
Kalsium 242,6 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 76 kcal
Proteiini 6,5 g
Hiilihydraatti 5,8 g
Rasva 2,9 g
Tyydyttynyt rasva 1,6 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search