Siirry sisältöön
Koskenlaskijan kalakeitto

Koskenlaskijan kalakeitto

Koskenlaskijan kalakeitto

Ainekset


Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää kalaliemiaines, pippurit ja laakerinlehdet.
  2. Lisää juurekset ja piparjuuri. Keitä kannen alla lähes kypsiksi, n. 15 min. Lisää ruokakerma.
  3. Sulata joukkoon Koskenlaskija.
  4. Lisää keittoon kala ja keitä hiljalleen vielä 3 min.
  5. Lisää lopuksi katkaravut ja hienonnettu kevätsipuli. Kuumenna - älä enää keitä. Viimeistele maku tillillä.
  6. Tarjoa halutessasi keiton kanssa sitruunalohkoja, joilla voi maustaa keiton.

Vinkki

Tarjoa lisäksi tuoretta ruisleipää ja voita.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 351 kcal
Proteiini 31,8 g
Hiilihydraatti 24,6 g
Rasva 14,4 g
Tyydyttynyt rasva 7,9 g
Ravintokuitu 3,6 g
Suola 1,3 g
Kalsium 242,6 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 70 kcal
Proteiini 6,4 g
Hiilihydraatti 4,9 g
Rasva 2,9 g
Tyydyttynyt rasva 1,6 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • kokonaista maustepippuria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search