Koskenlaskijan kalakeitto

Koskenlaskijan kalakeitto

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
66 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,200 kg vettä
0,010 kg vähäsuolaista kalaliemijauhetta
  kokonaista maustepippuria
0,005 kg laakerinlehteä
0,400 kg Valio porkkanakuutioita
1,400 kg Valio perunakuutioita
0,100 kg piparjuuritahnaa
0,400 kg Valio ruokakermaa
0,300 kg Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoositon
1,000 kg Food Service alaskanseitikuutiota
0,360 kg Food Service katkarapuja
0,102 kg kevätsipulia varsineen
0,040 kg hienonnettua tilliä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää kalaliemiaines, pippurit ja laakerinlehdet.

  • Lisää juurekset ja piparjuuri. Keitä kannen alla lähes kypsiksi, n. 15 min. Lisää ruokakerma.

  • Sulata joukkoon Koskenlaskija.

  • Lisää keittoon kala ja keitä hiljalleen vielä 3 min.

  • Lisää lopuksi katkaravut ja hienonnettu kevätsipuli. Kuumenna - älä enää keitä. Viimeistele maku tillillä.

  • Tarjoa halutessasi keiton kanssa sitruunalohkoja, joilla voi maustaa keiton.

VINKKI
  • Tarjoa lisäksi tuoretta ruisleipää ja voita.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!