Koskenlaskijan kalakeitto

Koskenlaskijan kalakeitto
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Koskenlaskijan kalakeitto

Koskenlaskijan kalakeitto

Ainekset10 annosta

1.200 kg
vettä
0.010 kg
vähäsuolaista kalaliemijauhetta
0.000 kg
kokonaista maustepippuria
0.005 kg
laakerinlehteä
0.320 kg
porkkanakuutioita
1.400 kg
0.100 kg
piparjuuritahnaa
0.400 kg
0.300 kg
1.000 kg
0.360 kg
katkarapuja
0.102 kg
kevätsipulia varsineen
0.040 kg
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää kalaliemiaines, pippurit ja laakerinlehdet.
  2. Lisää juurekset ja piparjuuri. Keitä kannen alla lähes kypsiksi, n. 15 min. Lisää ruokakerma.
  3. Sulata joukkoon Koskenlaskija.
  4. Lisää keittoon kala ja keitä hiljalleen vielä 3 min.
  5. Lisää lopuksi katkaravut ja hienonnettu kevätsipuli. Kuumenna - älä enää keitä. Viimeistele maku tillillä.
  6. Tarjoa halutessasi keiton kanssa sitruunalohkoja, joilla voi maustaa keiton.
Vinkki

Vinkki

Tarjoa lisäksi tuoretta ruisleipää ja voita.
kpl
g
5.0 kg
66 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
66 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
66 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.