Koskenlaskijan kastike

Valio Food Solutions

Koskenlaskijan kastike

Ainekset18 annosta

0.025 kg
0.800 kg
vähärasvaista naudan jauhelihaa
0.300 kg
0.012 kg
1.000 kg
lihalientä
0.500 kg
0.046 kg
vehnäjauhoja
0.086 kg
tomaattipyreetä
0.001 kg
mustapippuria
0.030 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.006 kg
suolaa
0.200 kg

Ohje

  1. Ruskista jauheliha ja sipulit kevyesti voissa. Lisää loput ainekset, vehnäjauhot sekoitettuna lihaliemeen. Anna kiehua kypsäksi.
  2. Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai Valion perunasoseaineksista tehtyä muusia.
kpl
g
3.0 kg
85 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
85 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
85 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.