Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Koskenlaskijan lasagne
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Koskenlaskijan lasagne
Koskenlaskijan lasagne
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
20 annosta
0.680 kg
tuorepasta lasagnelevyjä
1.000 kg
pekonia
0.050 kg
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
0.300 kg
FS sipulikuutioita
0.005 kg
rouhittua mustapippuria
0.006 kg
suolaa
0.500 kg
FS kesäkurpitsasuikaleita
Lisäksi
1.000 kg
Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositon
0.600 kg
Valio Fontal pizzajuustoraastetta
Ohje
Kuullota sipuleita, pekonia ja kesäkurpitsaa Oivariini rasvassa.
Lado Gn 1/1 -65 vuokaan ensin täytettä ja aseta päälle lasagnelevy. Seuraavaan kerrokseen sulatejuustoa, täytettä ja juustoraastetta.
Toista kerrokset niin, että päällimmäiseksi tulee täytettä ja suletejuustoa sekä juustoraastetta.
Kypsennä uunissa n.180 asteessa n. 25 min.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
3.4 kg
Laktoositon
248
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
FS sipulikuutio 2,5 kg x 2 / 5 kg
FS kesäkurpitsasuikale 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio Koskenlaskija® 2,5 kg maustamaton sanko laktoositon
Valio Fontal pizzajuusto e2,5 kg raaste
Ravintosisältö annoksessa
Energia
248 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,7 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
248 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›