Koskenlaskijan lasagne

Valio Food Solutions

Koskenlaskijan lasagne

Ainekset20 annosta

0.680 kg
tuorepasta lasagnelevyjä
1.000 kg
pekonia
0.050 kg
0.300 kg
0.005 kg
rouhittua mustapippuria
0.006 kg
suolaa
0.500 kg

Lisäksi

1.000 kg
0.600 kg

Ohje

  1. Kuullota sipuleita, pekonia ja kesäkurpitsaa Oivariini rasvassa.
  2. Lado Gn 1/1 -65 vuokaan ensin täytettä ja aseta päälle lasagnelevy. Seuraavaan kerrokseen sulatejuustoa, täytettä ja juustoraastetta.
  3. Toista kerrokset niin, että päällimmäiseksi tulee täytettä ja suletejuustoa sekä juustoraastetta.
  4. Kypsennä uunissa n.180 asteessa n. 25 min.
kpl
g
3.4 kg
248 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
248 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,7 g
Kalsium
199 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
248 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,7 g
Kalsium
199 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.