Siirry sisältöön
Koskenlaskijan lasagne

Koskenlaskijan lasagne

Koskenlaskijan lasagne

Ainekset


Ohje

  1. Kuullota sipuleita, pekonia ja kesäkurpitsaa Oivariini rasvassa.
  2. Lado Gn 1/1 -65 vuokaan ensin täytettä ja aseta päälle lasagnelevy. Seuraavaan kerrokseen sulatejuustoa, täytettä ja juustoraastetta.
  3. Toista kerrokset niin, että päällimmäiseksi tulee täytettä ja suletejuustoa sekä juustoraastetta.
  4. Kypsennä uunissa n.180 asteessa n. 25 min.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 515 kcal
Proteiini 22,9 g
Hiilihydraatti 17,8 g
Rasva 38,6 g
Tyydyttynyt rasva 18,2 g
Ravintokuitu 3,9 g
Suola 3,4 g
Kalsium 419,9 mg
D-vitamiini 0,8 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 296 kcal
Proteiini 13,2 g
Hiilihydraatti 10,2 g
Rasva 22,2 g
Tyydyttynyt rasva 10,5 g
Ravintokuitu 2,3 g
Suola 2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search