Koskenlaskijan lasagne

Koskenlaskijan lasagne
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Koskenlaskijan lasagne

Koskenlaskijan lasagne

Ainekset20 annosta

0.680 kg
tuorepasta lasagnelevyjä
1.000 kg
pekonia
0.050 kg
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
0.005 kg
rouhittua mustapippuria
0.006 kg
suolaa
0.500 kg
kesäkurpitsaa , pakastesuikaleina

Lisäksi

1.000 kg
0.600 kg

Ohje

  1. Kuullota sipuleita, pekonia ja kesäkurpitsaa Oivariini rasvassa.
  2. Lado Gn 1/1 -65 vuokaan ensin täytettä ja aseta päälle lasagnelevy. Seuraavaan kerrokseen sulatejuustoa, täytettä ja juustoraastetta.
  3. Toista kerrokset niin, että päällimmäiseksi tulee täytettä ja suletejuustoa sekä juustoraastetta.
  4. Kypsennä uunissa n.180 asteessa n. 25 min.
kpl
g
3.4 kg
250 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
250 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
250 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.