Koskenlaskijan lihamureke

Valio Food Solutions

Koskenlaskijan lihamureke

Ainekset20 annosta

0.025 kg
0.500 kg
0.300 kg
1.500 kg
jauhelihaa
0.089 kg
kananmunia
0.400 kg
0.020 kg
suolaa
0.005 kg
mustapippuria myllystä
0.500 kg
0.200 kg
0.020 kg
rosmariinia

Ohje

  1. kuullota sipulit voissa. Jäähdytä. Sekoita ainekset keskenään massaksi. Levitä murekeseos kostutetuin käsin voideltuun GN 1/1-65 -astiaan. Paina ruudutus pintaan esim. 4 x 8. Paista yhdistelmäuunissa 175 asteessa n. 45 min.
kpl
g
3.4 kg
210 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
210 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
104 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
210 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
104 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›