Koskenlaskijan lihamureke

Koskenlaskijan lihamureke
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Koskenlaskijan lihamureke

Koskenlaskijan lihamureke

Ainekset20 annosta

0.025 kg
0.425 kg
pakastesipulikuutioita
0.210 kg
pakasteperunasoseaineksia sulatettuna
1.500 kg
jauhelihaa
0.089 kg
kananmunia
0.400 kg
0.020 kg
suolaa
0.005 kg
mustapippuria myllystä
0.500 kg
0.200 kg
0.020 kg
rosmariinia

Ohje

  1. kuullota sipulit voissa. Jäähdytä. Sekoita ainekset keskenään massaksi. Levitä murekeseos kostutetuin käsin voideltuun GN 1/1-65 -astiaan. Paina ruudutus pintaan esim. 4 x 8. Paista yhdistelmäuunissa 175 asteessa n. 45 min.
kpl
g
3.4 kg
212 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
212 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
212 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.