Siirry sisältöön
Koskenlaskijan lohilaatikko

Koskenlaskijan lohilaatikko

Koskenlaskijan lohilaatikko

Ainekset


Ohje

  1. Sekoita sulatetut perunaviipaleet, kala, murennettu Koskenlaskija, sipuli, tilli ja mausteet. Lado GN-vuokiin. Tai kokoa kerroksittain. (100 annoksen ohjeesta tulee n. 5 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa).
  2. Kaada ruokakerma vuokiin (n. 1,4 l / vuoka) ja kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 asteessa (kosteus 60 %) n. 50 min.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 315 kcal
Proteiini 14,4 g
Hiilihydraatti 20,7 g
Rasva 20,3 g
Tyydyttynyt rasva 9,3 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 1,2 g
Kalsium 131,1 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 134 kcal
Proteiini 6,1 g
Hiilihydraatti 8,8 g
Rasva 8,6 g
Tyydyttynyt rasva 4 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search