Koskenlaskijan lohilaatikko

Koskenlaskijan lohilaatikko

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
118 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sekoita sulatetut perunaviipaleet, kala, murennettu Koskenlaskija, sipuli, tilli ja mausteet. Lado GN-vuokiin. Tai kokoa kerroksittain. (100 annoksen ohjeesta tulee n. 5 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa).

  • Kaada ruokakerma vuokiin (n. 1,4 l / vuoka) ja kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 asteessa (kosteus 60 %) n. 50 min.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!