Koskenlaskijan lohilaatikko

Koskenlaskijan lohilaatikko
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Koskenlaskijan lohilaatikko

Koskenlaskijan lohilaatikko

Ainekset100 annosta

12.500 kg
4.000 kg
1.700 kg
1.500 kg
0.050 kg
hienonnettua tilliä
0.050 kg
sitruunan kuori raastettuna
0.060 kg
suolaa
7.000 kg

Ohje

  1. Sekoita sulatetut perunaviipaleet, kala, murennettu Koskenlaskija, sipuli, tilli ja mausteet. Lado GN-vuokiin. Tai kokoa kerroksittain. (100 annoksen ohjeesta tulee n. 5 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa).
  2. Kaada ruokakerma vuokiin (n. 1,4 l / vuoka) ja kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 asteessa (kosteus 60 %) n. 50 min.
kpl
g
23.5 kg
128 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
128 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
128 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›