Koskenlaskijan lohta venäläiseen tapaan

Koskenlaskijan lohta venäläiseen tapaan

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
179 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

11,300 kg Valio kirjolohisuikaleita
0,060 kg suolaa
1,300 kg maustekurkkukuutioita
1,000 kg Food Service purjoviipaleita
0,130 kg hienonnettua tilliä
1,700 kg Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoositon
Kastike
5,000 kg Valio ruokakermaa laktoositon
0,130 kg vähäsuolaista kalaliemijauhetta
Pintaan
0,270 kg juoksevaa hunajaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sulata kirjolohisuikaleita yön yli kylmässä (100 annoksen ohjeesta tulee 7 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa). Mausta sulaneet kalat suolalla. Ripottele pinnalle maustekurkkukuutiot, purjo, tilli ja murennettu Koskenlaskija.

  • Valmista kastike sekoittamalla ruokakerma ja kalaliemijauhe. Kaada liemi vuokiin (n. 8 dl / 1/1 GN-vuoka).

  • Valuta lupuksi vuokien pinnalle juoksevaa hunajaa. Paista yhdistelmäpaistolla 160 C noin 20 minuuttia. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta à 200 g
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!