Koskenlaskijan lohta venäläiseen tapaan

Valio Food Solutions

Koskenlaskijan lohta venäläiseen tapaan

Ainekset100 annosta à 200 g

11.300 kg
0.060 kg
suolaa
1.300 kg
maustekurkkukuutioita
1.000 kg
0.130 kg
hienonnettua tilliä
1.700 kg

Kastike

5.000 kg
0.130 kg
vähäsuolaista kalaliemijauhetta

Pintaan

0.270 kg
juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Sulata kirjolohisuikaleita yön yli kylmässä (100 annoksen ohjeesta tulee 7 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa). Mausta sulaneet kalat suolalla. Ripottele pinnalle maustekurkkukuutiot, purjo, tilli ja murennettu Koskenlaskija.
  2. Valmista kastike sekoittamalla ruokakerma ja kalaliemijauhe. Kaada liemi vuokiin (n. 8 dl / 1/1 GN-vuoka).
  3. Valuta lupuksi vuokien pinnalle juoksevaa hunajaa. Paista yhdistelmäpaistolla 160 C noin 20 minuuttia. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.
kpl
g
20.0 kg
179 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
179 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Kalsium
59 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
179 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Kalsium
59 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›