Siirry sisältöön
Koskenlaskijan lohta venäläiseen tapaan

Koskenlaskijan lohta venäläiseen tapaan

Koskenlaskijan lohta venäläiseen tapaan

Ainekset

Kastike

Pintaan

  • 0,270 kg juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Sulata kirjolohisuikaleita yön yli kylmässä (100 annoksen ohjeesta tulee 7 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa). Mausta sulaneet kalat suolalla. Ripottele pinnalle maustekurkkukuutiot, purjo, tilli ja murennettu Koskenlaskija.
  2. Valmista kastike sekoittamalla ruokakerma ja kalaliemijauhe. Kaada liemi vuokiin (n. 8 dl / 1/1 GN-vuoka).
  3. Valuta lupuksi vuokien pinnalle juoksevaa hunajaa. Paista yhdistelmäpaistolla 160 C noin 20 minuuttia. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 371 kcal
Proteiini 26 g
Hiilihydraatti 5,5 g
Rasva 27,3 g
Tyydyttynyt rasva 8,8 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 1,6 g
Kalsium 124 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 187 kcal
Proteiini 13,1 g
Hiilihydraatti 2,8 g
Rasva 13,7 g
Tyydyttynyt rasva 4,4 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search