Koskenlaskijan morsian

Koskenlaskijan morsian
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Koskenlaskijan morsian

Koskenlaskijan morsian

Ainekset38 annosta

5.000 kg
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
0.240 kg
kurkkusalaattia
0.212 kg
sinappia

Liemi

1.500 kg
0.300 kg
0.500 kg
0.002 kg
mustapippuria
0.003 kg
suolaa

Ohje

  1. Levitä puolet perunaviipaleista voideltuun GN 1/1-65 -astiaan. Levitä päälle sipuli, sinappi ja kurkkusalaatti sekä loput perunaviipaleet.
  2. Kuumenna maito ja ruokakerma. Lisää juusto paloina ja sekoita, kunnes juusto sulaa. Mausta. Kaada kastike astiaan.
  3. Kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin tunti. Painele paiston aikana kerran tai kaksi lastalla ja laita kansi päälle, jos saa liikaa väriä.
kpl
g
7.6 kg
74 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
74 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
74 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.