Siirry sisältöön
Koskenlaskijan morsian

Koskenlaskijan morsian

Koskenlaskijan morsian

Ainekset

Liemi


Ohje

  1. Levitä puolet perunaviipaleista voideltuun GN 1/1-65 -astiaan. Levitä päälle sipuli, sinappi ja kurkkusalaatti sekä loput perunaviipaleet.
  2. Kuumenna maito ja ruokakerma. Lisää juusto paloina ja sekoita, kunnes juusto sulaa. Mausta. Kaada kastike astiaan.
  3. Kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin tunti. Painele paiston aikana kerran tai kaksi lastalla ja laita kansi päälle, jos saa liikaa väriä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 157 kcal
Proteiini 6,4 g
Hiilihydraatti 22,5 g
Rasva 5,3 g
Tyydyttynyt rasva 2,8 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,7 g
Kalsium 134,4 mg
D-vitamiini 0,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 79 kcal
Proteiini 3,2 g
Hiilihydraatti 11,3 g
Rasva 2,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,4 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search