Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Koskenlaskijan morsian
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Koskenlaskijan morsian
Koskenlaskijan morsian
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
38 annosta
5.000 kg
Valio perunaviipaleita
0.300 kg
FS sipulikuutioita
0.240 kg
kurkkusalaattia
0.212 kg
sinappia
Liemi
1.500 kg
Valio kevytmaitoa
0.300 kg
Valio ruokakermaa
0.500 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa
0.002 kg
mustapippuria
0.003 kg
suolaa
Ohje
Levitä puolet perunaviipaleista voideltuun GN 1/1-65 -astiaan. Levitä päälle sipuli, sinappi ja kurkkusalaatti sekä loput perunaviipaleet.
Kuumenna maito ja ruokakerma. Lisää juusto paloina ja sekoita, kunnes juusto sulaa. Mausta. Kaada kastike astiaan.
Kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin tunti. Painele paiston aikana kerran tai kaksi lastalla ja laita kansi päälle, jos saa liikaa väriä.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
7.6 kg
Gluteeniton
Laktoositon
88
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio perunaviipale 2,5 kg x 2 / 5 kg
FS sipulikuutio 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
Valio ruokakerma 15 % 1 l UHT laktoositon
Valio Koskenlaskija® 1,5 kg voimakas sulatejuustotanko laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
88 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
88 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›