Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Koskenlaskijan morsian
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Koskenlaskijan morsian
Koskenlaskijan morsian
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
38 annosta
5.000 kg
Valio perunaviipaleita
0.300 kg
FS sipulikuutioita
0.240 kg
kurkkusalaattia
0.212 kg
sinappia
Liemi
1.500 kg
Valio kevytmaitoa
0.300 kg
Valio ruokakermaa
0.500 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa
0.002 kg
mustapippuria
0.003 kg
suolaa
Ohje
Levitä puolet perunaviipaleista voideltuun GN 1/1-65 -astiaan. Levitä päälle sipuli, sinappi ja kurkkusalaatti sekä loput perunaviipaleet.
Kuumenna maito ja ruokakerma. Lisää juusto paloina ja sekoita, kunnes juusto sulaa. Mausta. Kaada kastike astiaan.
Kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin tunti. Painele paiston aikana kerran tai kaksi lastalla ja laita kansi päälle, jos saa liikaa väriä.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
7.6 kg
Gluteeniton
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
74
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio perunaviipale 2,5 kg x 2 / 5 kg
FS sipulikuutio 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
Valio ruokakerma 15 % 1 l UHT laktoositon
Valio Koskenlaskija® 1,5 kg voimakas sulatejuustotanko laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
74 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
74 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy