Koskenlaskijan pinaatti-lohitaskut

Koskenlaskijan pinaatti-lohitaskut
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Koskenlaskijan pinaatti-lohitaskut

Koskenlaskijan pinaatti-lohitaskut

Ainekset10 annosta

1.500 kg
0.000 kg
suolaa

Täyte

0.400 kg
pakastepinaattia
0.127 kg
pakastesipulikuutioita
0.030 kg
0.300 kg
0.400 kg
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.025 kg
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Sulata annoskalapalat. Tee jokaisen palan päälle keskelle viilto nahkaan saakka. Jätä päät yhteen, joten palasta muodostuu tasku.
  2. Valmista täyte. Sulata pinaatti. Hauduta pinaattia ja sipulia voissa hetki pannulla. Lisää smetana, sulatejuustomuru ja mustapippuri. Kun juusto on sulanut lisää tilli.
  3. Täytä lohitaskut täytteellä. Kypsennä 200 asteessa 30 min. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
kpl
g
2.7 kg
202 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
202 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
202 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.