Koskenlaskijan possupata

Koskenlaskijan possupata
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Koskenlaskijan possupata

Koskenlaskijan possupata

Ainekset20 annosta

1.200 kg
porsaanlihakuutioita
0.030 kg
0.800 kg
valkokaalia suikaloituna
0.425 kg
pakastesipulikuutioita
0.500 kg
0.020 kg
vaaleaa balsamiviinietikkaa
0.300 kg
0.700 kg
lihalientä
0.006 kg
salviaa
0.025 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Sulata voi GN 1/1-65 -astiassa. Ruskista lihapalat astiassa kiertoilmauunissa 200 asteessa noin 15 min. Siirrä kattilaan tai pataan.
  2. Lisää kaalisuikaleet, sipuli ja gratiinikasvikset. Ripottele päälle koskenlaskija muru, lihaliemi, salvia ja persilja.
  3. Kypsennä noin 1 1/2 tuntia. Lisää tarvittaessa lihalientä.
kpl
g
4.3 kg
91 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
91 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
91 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.