Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Koskenlaskijan rahkateeleipäset
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Koskenlaskijan rahkateeleipäset
Koskenlaskijan rahkateeleipäset
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
20 annosta
0.100 kg
vehnäjauhoja
0.100 kg
kaurahiutaleita
0.003 kg
suolaa
0.007 kg
leivinjauhetta
0.250 kg
Valio maitorahkaa
0.100 kg
Valio Eila® maitojuomaa 3%
0.050 kg
Valio Oivariini® juoksevaa
0.100 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoositon
Tarjoiluun
0.000 kg
Valio Eila® voita
Ohje
Sekoita kaikki aineet tasaiseksi, älä vaivaa liikaa, ettei taikina sitkisty.
Ripota leivinpaperoidulle pellille hiukan jauhoja. Jaa taikina 20 osaan ja taputtele jauhotetulla kädellä n. 1 cm:n paksuisiksi teeleiviksi.
Paista kullanruskeiksi kiertoilmauunissa n.160 asteessa n.15min. kunnes kypsiä.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
0.6 kg
Vähälaktoosinen
Kasvis (lakto-ovo)
225
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio maitorahka 500 g laktoositon
Valio Eila® 3 % maitojuoma 1 l laktoositon
Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
Valio Koskenlaskija® e2,5 kg voimakas murennettu laktoositon
Valio Eila® voi 200 g laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
225 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
225 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy