Koskenlaskijan uunimakkara

Valio Food Solutions

Koskenlaskijan uunimakkara

Ainekset10 annosta

1.500 kg
lenkkimakkaraa

Täyte

0.200 kg
0.200 kg
0.050 kg
pestoa
0.050 kg
Dijon-kokojyväsinappia

Ohje

  1. Leikkaa makkarat annospaloiksi. Leikkaa makkaroihin viilto pitkittäin. Levitä voideltuun GN 1/1-40 -astiaan. Sekoita muut ainekset keskenään ja levitä tahna makkaroiden viiltoihin. Paista 170 asteessa noin 1/2 tuntia.
kpl
g
2.0 kg
228 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
228 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g
Kalsium
86 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
228 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g
Kalsium
86 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›