Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Koskenlaskijan uunimakkara
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Koskenlaskijan uunimakkara
Koskenlaskijan uunimakkara
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
10 annosta
1.500 kg
lenkkimakkaraa
Täyte
0.200 kg
Valio crème fraîchea laktoositon
0.200 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoositon
0.050 kg
pestoa
0.050 kg
Dijon-kokojyväsinappia
Ohje
Leikkaa makkarat annospaloiksi. Leikkaa makkaroihin viilto pitkittäin. Levitä voideltuun GN 1/1-40 -astiaan. Sekoita muut ainekset keskenään ja levitä tahna makkaroiden viiltoihin. Paista 170 asteessa noin 1/2 tuntia.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.0 kg
Gluteeniton
Laktoositon
228
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio crème fraîche 2 kg laktoositon
Valio Koskenlaskija® e2,5 kg voimakas murennettu laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
228 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
228 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy