Koskenlaskijan uunimakkara

Koskenlaskijan uunimakkara
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Koskenlaskijan uunimakkara

Koskenlaskijan uunimakkara

Ainekset10 annosta

1.500 kg
lenkkimakkaraa

Täyte

0.200 kg
0.200 kg
0.050 kg
pestoa
0.050 kg
Dijon-kokojyväsinappia

Ohje

  1. Leikkaa makkarat annospaloiksi. Leikkaa makkaroihin viilto pitkittäin. Levitä voideltuun GN 1/1-40 -astiaan. Sekoita muut ainekset keskenään ja levitä tahna makkaroiden viiltoihin. Paista 170 asteessa noin 1/2 tuntia.
kpl
g
2.0 kg
228 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
228 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
228 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›