Koskenlaskijasalaatti ja vadelmavinegrette

Valio Food Solutions

Koskenlaskijasalaatti ja vadelmavinegrette

Ainekset10 annosta

0.500 kg
rapeaa salaattia
0.200 kg
0.200 kg
0.200 kg
0.400 kg

Vinegrette

0.500 kg
vadelmasosetta
0.100 kg
rypsiöljyä
0.100 kg
sokeria
0.015 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Suikaloi salaatti. Sulata ja valuta omenakuutiot, maissi ja herneet. Sekoita juustokuutiot sekä muut salaatin raaka-aineet keskenään.
  2. Vinegrette

  3. Sekoita sauvasekoittimella vadelmasoseen joukkoon muut aineet.
0
142 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
142 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g
Kalsium
125 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
142 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g
Kalsium
125 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›