Koskenlaskijasalsa-kastike

Koskenlaskijasalsa-kastike

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
205 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,097 kg tomaattia
0,080 kg paprikaa
0,010 kg punaista chiliä
0,010 kg valkosipulia
0,200 kg tuoretta korianteria
0,010 kg limemehua
0,400 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0,200 kg Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositon
0,005 kg sormisuolaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Poista tomaateista , paprikasta ja chilistä siemenet.

  • Kuori valkosipulit.

  • Soseuta kaikki raaka-aineet tasaiseksi.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!