Kotijuusto-broilerisalaatti

Kotijuusto-broilerisalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kotijuusto-broilerisalaatti

Kotijuusto-broilerisalaatti

Ainekset14 annosta

0.500 kg

Marinadi

0.025 kg
rucolaa
0.020 kg
tuoretta basilikaa
0.045 kg
sitruunamehua
0.004 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.006 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.200 kg
rypsiöljyä
0.018 kg
sokeria

Salaatti

0.350 kg
kypsää broilerin rintafileetä, pakaste
0.042 kg
rucolaa
0.100 kg
punasalaattia
0.250 kg
jäävuorisalaattia
0.291 kg
tomaattia
0.276 kg
kurkkua
0.085 kg
punasipulia

Kastike

0.500 kg

Ohje

  1. Valuta kotijuusto ja kuutioi sopivan kokoisiksi suupaloiksi.
  2. Mittaa marinadin ainekset korkeaan astiaan ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi seokseksi. Marinoi juustokuutioita seoksessa mielellään pari tuntia.
  3. Sulata broilerifileet pakkauksen ohjeen mukaan ja leikkaa kuutioiksi.
  4. Pese ja valuta salaatit, kuutioi kurkku ja leikkaa tomaatit lohkoiksi. Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Valuta marinoiduista juustoviipaleista ylimääräinen marinadi talteen. Kokoa salaatin ainekset tarjoiluastiaan kerroksittain.
  5. Kaada ylimääräinen marinadi korkeaan astiaan. Mittaa sekaan kastikkeen jogurtti ja sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella. Tarjoa salaatin kastikkeena.
kpl
g
3.1 kg
146 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
146 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
146 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.