Kotijuustokakku

Valio Food Solutions

Kotijuustokakku

Kotimainen versio jenkkiherkusta sisältää kotijuustoa, kinuskia ja mustikkaa.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ohje

  1. Paista murotaikinalevy kypsäksi 180° C n 15 min. leivinpaperillisessa 1/2 GN-vuoassa.
  2. Sekoita kotijuusto, kinuskitäyte ja kokomunamassa tasaiseksi massaksi kutterissa.
  3. Levitä kotijuustomassa kypsän murotaikinan päälle ja paista 135 °C uunissa ensin ilman kantta 15 min. ja jatka sitten kypsentämistä n. 30 min. kannella peitettynä tai kunnes massa on kypsää. Jäähdytä kylmäksi.
  4. Vatkaa maitorahka ja mustikkatäyte sekaisin. Pursota jäähdytetyn kotijuustokakun päälle. Koristele tuoreilla mustikoilla.
kpl
g
1.8 kg
256 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
256 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
121 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
256 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
121 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›