Kranssipitko

Valio Food Solutions

Kranssipitko

Ainekset15 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.500 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
3.300 kg
vehnäjauhoja
5.840 kg (15 kpl á 0.389 kg)

Täyte

0.350 kg
0.350 kg
sokeria
0.020 kg
kardemummaa
0.090 kg
0.260 kg
vettä
1.070 kg (15 kpl á 0.071 kg)

Pinnalle

0.150 kg
mantelilastuja
0.150 kg (15 kpl á 0.010 kg)
7.060 kg (15 kpl á 0.471 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Valmista täyte: Sekoita pehmeän voin joukkoon sokeri, kardemumma sekä vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettu vaniljakreemi. Sekoita lopuksi joukkoon vaniljakreemijauhe.
  3. Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikka matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  4. Levitä täyte nauhojen pinnalle. Rullaa nauhat ja leikkaa 28 cm:n paloiksi. Leikkaa saksikuvio pintaan.
  5. Nostata, voitele ja ripottele pinnalle mantelilastuja. Paista 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
kpl
g
7.1 kg
338 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
338 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
49 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
338 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
49 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.