Kristallileipä

Valio Food Solutions

Kristallileipä

Kaulittu pikkuleipä, jonka makua on helppo varioida pintaan ripoteltavilla aineksilla. Tässä kristallileipä, olkaa hyvä!

Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset1 annos

Massa

2.000 kg
1.600 kg
sokeria
0.300 kg
kananmunia
0.050 kg
ruokasoodaa
2.200 kg
vehnäjauhoja
6.150 kg (1 kpl à 6.150 kg)

Pinnalle

0.150 kg
kananmunia
0.850 kg
raesokeria
1.000 kg (1 kpl à 1.000 kg)
7.150 kg (1 kpl à 7.150 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi sokeri ja vanilliinisokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon sooda ja vehnäjauhot. Anna massan levätä seuraavaan päivään.
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Ota stanssaa haluamasi mallisiksi pikkuleiviksi.
  3. Paista pikkuleivät 180 asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi
kpl
g
7.2 kg
464 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
464 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
58 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
464 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
58 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›