Kristallileipä

Valio Food Solutions

Kristallileipä

Ainekset1 annos

Massa

2.000 kg
1.600 kg
sokeria
0.300 kg
kananmunia
0.050 kg
ruokasoodaa
2.200 kg
vehnäjauhoja
6.150 kg (1 kpl à 6.150 kg)

Pinnalle

0.150 kg
kananmunia
0.850 kg
raesokeria
1.000 kg (1 kpl à 1.000 kg)
7.150 kg (1 kpl à 7.150 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi sokeri ja vanilliinisokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon sooda ja vehnäjauhot. Anna massan levätä seuraavaan päivään.
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Ota stanssaa haluamasi mallisiksi pikkuleiviksi.
  3. Paista pikkuleivät 180 asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi
kpl
g
7.2 kg
464 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
464 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
58 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
464 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
58 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.