Siirry sisältöön
Krokettiruukku

Krokettiruukku

Krokettiruukku

Ainekset


Ohje

  1. Sulata voi GN 1/1-40 -astiassa. Laita punajuurikroketit, sipuli sekä valkosipulirouhe astiaan ja pyöräytä voisulassa.
  2. Kypsennä kiertoilmauunissa 200 asteessa 15 min. Lisää juusto ja jatka kypsentämistä 5 min.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 426 kcal
Proteiini 14,3 g
Hiilihydraatti 31,1 g
Rasva 25,1 g
Tyydyttynyt rasva 6,1 g
Ravintokuitu 5,9 g
Suola 2,6 g
Kalsium 120,7 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 197 kcal
Proteiini 6,6 g
Hiilihydraatti 14,4 g
Rasva 11,6 g
Tyydyttynyt rasva 2,8 g
Ravintokuitu 2,7 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search