Krokettiruukku

Krokettiruukku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Krokettiruukku

Krokettiruukku

Ainekset12 annosta

0.050 kg
2.000 kg
0.425 kg
pakastesipulikuutioita
0.020 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.400 kg

Ohje

  1. Sulata voi GN 1/1-40 -astiassa. Laita punajuurikroketit, sipuli sekä valkosipulirouhe astiaan ja pyöräytä voisulassa.
  2. Kypsennä kiertoilmauunissa 200 asteessa 15 min. Lisää juusto ja jatka kypsentämistä 5 min.
kpl
g
2.6 kg
176 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
176 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
176 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.