Krokettiruukku

Valio Food Solutions

Krokettiruukku

Ohje

  1. Sulata voi GN 1/1-40 -astiassa. Laita punajuurikroketit, sipuli sekä valkosipulirouhe astiaan ja pyöräytä voisulassa.
  2. Kypsennä kiertoilmauunissa 200 asteessa 15 min. Lisää juusto ja jatka kypsentämistä 5 min.
kpl
g
2.6 kg
174 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
174 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
43 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
174 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
43 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.