Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Krokettiruukku
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Krokettiruukku
Krokettiruukku
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
12 annosta
0.050 kg
Valio voita
2.000 kg
Valio punajuurikroketteja
0.425 kg
pakastesipulikuutioita
0.020 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.400 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositon
Ohje
Sulata voi GN 1/1-40 -astiassa. Laita punajuurikroketit, sipuli sekä valkosipulirouhe astiaan ja pyöräytä voisulassa.
Kypsennä kiertoilmauunissa 200 asteessa 15 min. Lisää juusto ja jatka kypsentämistä 5 min.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.6 kg
Gluteeniton
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
176
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio voi 500 g normaalisuolainen
Valio punajuurikroketti paneroitu 22 g x n. 195 / 4,5 kg
Valio salaattijuusto kuutiot 2 kg laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
176 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
176 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy