Kuha Walewska

Kuha Walewska
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kuha Walewska

Kuha Walewska

Ainekset5 annosta

0.750 kg
nahattomia, ruodottomia kuhafileitä
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
jauhettua valkopippuria
1.000 kg
kalalientä
( 0.400 kg
kuivaa valkoviiniä )

Kastike

0.050 kg
0.085 kg
pakastesipulikuutioita
0.500 kg
kantarelleja
0.005 kg
suolaa
0.040 kg
vehnäjauhoja
0.500 kg
0.350 kg
kuivaa valkoviiniä

Duchesse

0.700 kg
pakasteperunasoseaineksia
0.500 kg
0.500 kg
vettä
0.005 kg
suolaa
0.050 kg
0.080 kg
keltuaista

Ohje

  1. Aseta kuhafileet uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Kaada päälle valkoviiniä ja kalalientä niin, että fileet peittyvät.
  3. Kypsennä 200 asteessa n. 15 minuuttia
  4. Kastike

  5. Freesaa sipuli ja kantarellit voissa.
  6. Mausta suolalla ja lisää vehnäjauho.
  7. Lisää kerma ja valkoviini ja hauduta kastiketta miedolla lämmöllä 20 min.
  8. Duchesse

  9. Valmista perunasoseaineksesta muusi valmiiksi ohjeen mukaisilla ainesosilla ja lisää joukkoon keltuaiset.
  10. Kokoaminen

  11. Aseta tarjoiluvadille kypsät kuhafileet ja pursoita reunoille duchessemassa.
  12. Lisää kuhafileiden päälle kanttarellikastike.
  13. Kuorruta koko vati esim. salamanterissa n.3 min. tai kunnes annokseen on syntynyt kaunis paistopinta.
kpl
g
0.8 kg
70 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
70 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
70 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.