Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Kuningatarpaistos
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Kuningatarpaistos
Kuningatarpaistos
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
16 annosta
0.500 kg
Valio mustikoita
0.500 kg
FS vadelmia
0.022 kg
perunajauhoja
0.127 kg
sokeria
0.500 kg
Valio 1/2 GN -murotaikinaa
Tarjoiluun
0.000 kg
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9% laktoositon
Ohje
Pane marjat voideltuun GN 1/2-40 -astiaan. Sekoita joukkoon perunajauhot. Ripottele sokeri pinnalle. Levitä murotaikina marjojen päälle murennettuna.
Kypsennä kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 25 min. Tarjoa Vanilja 9% kanssa.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.6 kg
Laktoositon
203
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio mustikka (Suomi) 2,5 kg x 2 / 5 kg
FS vadelma 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio vaahtoutuva vaniljakastike 9 % 1 l UHT laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
203 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
203 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›