Kuorrutettu kukkakaalikeitto

Kuorrutettu kukkakaalikeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Kuorrutettu kukkakaalikeitto

Kuorrutettu kukkakaalikeitto

Ainekset15 annosta

1.500 kg
1.500 kg
vettä
0.012 kg
suolaa
0.024 kg
kasvisliemijauhetta
0.500 kg
0.001 kg
valkopippuria
0.030 kg
hienonnettua ruohosipulia

kuorrutteeksi

0.150 kg

Ohje

  1. Keitä kukkakaali kasvisliemellä ja suolalla maustetussa vedessä kypsäksi, n. 15 min. Soseuta keitto ja lisää tuorejuusto. Kuumenna. Mausta pippurilla ja ruohosipulilla.
  2. Kuorruta

  3. Annostele keitto annoskulhoihin ja kuorruta juustolla salamanterin alla.
kpl
g
3.5 kg
60 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
60 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
60 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›