Siirry sisältöön
Kuorrutettu kukkakaalikeitto

Kuorrutettu kukkakaalikeitto

Kuorrutettu kukkakaalikeitto

Ainekset

  • 1,500 kg pakastekukkakaalia
  • 1,500 kg vettä
  • 0,012 kg suolaa
  • 0,024 kg kasvisliemijauhetta
  • 0,500 kg
    Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoa
    Valio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
    Valio Viola® e200 g valkosipuli tuorejuusto laktoositon
  • 0,001 kg valkopippuria
  • 0,030 kg hienonnettua ruohosipulia

kuorrutteeksi

  • 0,150 kg
    Valio Emmental raastetta
    Valio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
    Valio Emmental e150 g raaste (punaleima)

Ohje

  1. Keitä kukkakaali kasvisliemellä ja suolalla maustetussa vedessä kypsäksi, n. 15 min. Soseuta keitto ja lisää tuorejuusto. Kuumenna. Mausta pippurilla ja ruohosipulilla.

Kuorruta

  1. Annostele keitto annoskulhoihin ja kuorruta juustolla salamanterin alla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 151 kcal
Proteiini 7 g
Hiilihydraatti 4,1 g
Rasva 11,3 g
Tyydyttynyt rasva 6,7 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 2 g
Kalsium 127,2 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 65 kcal
Proteiini 3 g
Hiilihydraatti 1,8 g
Rasva 4,9 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search