Kuorrutettu MiFU-sipulikeitto

Kuorrutettu MiFU-sipulikeitto
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kuorrutettu MiFU-sipulikeitto

Kuorrutettu MiFU-sipulikeitto

Ainekset10 annosta

0.850 kg
sipulia
0.850 kg
punasipulia
0.015 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.050 kg
2.000 kg
kasvislientä
0.005 kg
tuoretta timjamia
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.020 kg
vehnäjauhoja
0.330 kg
0.120 kg
paahtoleipää
0.200 kg

Keiton pinnalle

0.050 kg
ruohosipulia

Ohje

  1. Suikaloi sipulit.
  2. Sulata voi kattilassa. Kuullota sipulit pehmeiksi, älä ruskista. Lisää liemi ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 30 min.
  3. Suurusta keitto vehnäjauhoilla. Lisää MiFu ja anna kypsyä 5 min.
  4. Lado leipäviipaleet pellille. Lisää pinnalle juustoraaste. Gratinoi leivät 225 asteessa 3 - 5 min
  5. Leikkaa leivät kuutioiksi.
  6. Jaa valmis keitto annoskulhoihin. Lisää hienonnettu ruohosipuli. Laita keittoannosten päälle gratinoidut leivät.
  7. Tarjoa heti.
kpl
g
4.8 kg
55 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
55 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
55 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.