Kuorrutettu MiFU-sipulikeitto

Kuorrutettu MiFU-sipulikeitto

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
55 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,850 kg sipulia
0,850 kg punasipulia
0,015 kg Food Service valkosipulikuutiota
0,050 kg Valio Eila® voita
2,000 kg kasvislientä
0,005 kg tuoretta timjamia
  mustapippuria myllystä
0,020 kg vehnäjauhoja
0,330 kg Valio MiFU® ruokaraetta Välimeren tomaatti
0,120 kg paahtoleipää
0,200 kg Valio pizzajuusto raastetta
Keiton pinnalle
0,050 kg ruohosipulia
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Suikaloi sipulit.

  • Sulata voi kattilassa. Kuullota sipulit pehmeiksi, älä ruskista. Lisää liemi ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 30 min.

  • Suurusta keitto vehnäjauhoilla. Lisää MiFu ja anna kypsyä 5 min.

  • Lado leipäviipaleet pellille. Lisää pinnalle juustoraaste. Gratinoi leivät 225 asteessa 3 - 5 min

  • Leikkaa leivät kuutioiksi.

  • Jaa valmis keitto annoskulhoihin. Lisää hienonnettu ruohosipuli. Laita keittoannosten päälle gratinoidut leivät.

  • Tarjoa heti.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!