Kuorrutettu sienipaistos

Kuorrutettu sienipaistos
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kuorrutettu sienipaistos

Kuorrutettu sienipaistos

Ainekset13 annosta

2.000 kg
keitettyä täysjyväriisiä 0,700 kg raakana
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.020 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
1.000 kg
esikäsiteltyjä metsäsieniä

Kastike

1.000 kg
0.010 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.020 kg
suolaa
0.010 kg
mustapippurirouhetta
0.200 kg

Kanneksi

0.750 kg

Ohje

  1. Keitä riisi
  2. Laita kypsä riisi 1/1 GN pakkiin. Lisää sipuli, valkosipuli ja freesatut sienet päälle.
  3. Kastike

  4. Kuumenna ruokakerma ja lisää siihen, juusto, ruohosipuli sekä mausteet. Anna kuumentua kunnes kiehahtanut ja juusto sulanut.
  5. Kaada valmis kastike lopuksi pakkiin tasaisesti.
  6. Kuori

  7. Asettele sulanut voitaikina levy pakin päälle. voit halutessasi voidella kannen kananmunalla. Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min kunnes kuori on kypsä ja kauniin ruskea
kpl
g
5.2 kg
164 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
164 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
164 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.