Kuorrutettu tattikeitto

Kuorrutettu tattikeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kuorrutettu tattikeitto

Kuorrutettu tattikeitto

Ainekset20 annosta

0.030 kg
0.600 kg
tatteja kuutioina
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
0.025 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
2.500 kg
kasvislientä
0.350 kg
pakasteperunasoseaineksia
0.120 kg
tomaattipyreetä
0.200 kg
0.005 kg
tuoretta rosmariinia
0.001 kg
valkopippuria myllystä
0.005 kg
suolaa

Kuorrutukseen

0.200 kg
murennettua hapankorppua
0.400 kg

Ohje

  1. Freesaa voissa kuutioidut sienet, sipulikuutiot ja valkosipulirouhe. Lisää kasvisliemi, ja tomaattisose. Keitä n. 10 min.
  2. Lisää perunasoseaines, crème fraîche ja mausteet. Kuumenna hetki.
  3. Annostele keitto uuninkestäviin astioihin ja ripottele pinnalle hapankorppu ja juusto. Gratinoi pinta uunissa tai salmanterissa.
kpl
g
4.6 kg
81 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
81 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
81 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.