Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Kuorrutetut jauhelihapihvit
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Kuorrutetut jauhelihapihvit
Kuorrutetut jauhelihapihvit
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
8 annosta
1.220 kg
Valio lihaisia pannupihvejä
0.023 kg
FS valkosipulikuutiota
0.400 kg
tomaattimurskaa
0.003 kg
suolaa
0.001 kg
valkopippuria
0.120 kg
Valio Fontal pizzajuustoraastetta
Ohje
Keitä tomaattimurskaa, valkosipulia, suolaa ja pippuria kokoon noin 15 min.
Pane jäiset pihvit voideltuun GN 1/1-40 -astiaan vierekkäin. Levitä tomaattikastike päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.
Kiertoilmakypsennä 200 asteessa noin 15 min.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.6 kg
Gluteeniton
Laktoositon
178
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio lihaisa pannupihvi 140 g x 60 / 8,4 kg
FS valkosipulikuutio 0,25 kg x 10 / 2,5 kg
Valio Fontal pizzajuusto e2,5 kg raaste
Ravintosisältö annoksessa
Energia
178 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
178 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›