Kurkku-savukalahyytelö

Kurkku-savukalahyytelö
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kurkku-savukalahyytelö

Kurkku-savukalahyytelö

Ainekset15 annosta

0.276 kg
tuoretta kurkkua
0.200 kg
0.010 kg
liivatelehtiä
0.500 kg
0.400 kg
0.012 kg
sokeria
0.015 kg
hienonnettua tilliä
0.002 kg
sitruunapippuria (sis. suolaa)
0.045 kg
sitruunamehua

Ohje

  1. Vuoraa GN 1/4-65 -astia tuorekelmulla. Leikkaa kurkku ja kylmäsavu kirjolohifilee pieniksi kuutioiksi.
  2. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5-10 min. Yhdistä kurkku- ja kalakuutioiden sekaan raejuusto, ruokajogurtti, sokeri, tilli ja pippuri. Liuota liivatelehdet kiehuvan kuumaan sitruunamehuun, älä keitä. Lisää liivateseos sekoittaen muiden ainesten joukkoon.
  3. Kaada seos vuokaan. Anna hyytyä yön yli kylmässä. Kumoa ja koristele pinta haluamallasi tavalla. Tarjoa alkupalana noutopöydässä.
kpl
g
1.5 kg
94 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
94 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
94 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.