Siirry sisältöön
Kurkku-savukalahyytelö

Kurkku-savukalahyytelö

Kurkku-savukalahyytelö

Ainekset


Ohje

  1. Vuoraa GN 1/4-65 -astia tuorekelmulla. Leikkaa kurkku ja kylmäsavu kirjolohifilee pieniksi kuutioiksi.
  2. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5-10 min. Yhdistä kurkku- ja kalakuutioiden sekaan raejuusto, ruokajogurtti, sokeri, tilli ja pippuri. Liuota liivatelehdet kiehuvan kuumaan sitruunamehuun, älä keitä. Lisää liivateseos sekoittaen muiden ainesten joukkoon.
  3. Kaada seos vuokaan. Anna hyytyä yön yli kylmässä. Kumoa ja koristele pinta haluamallasi tavalla. Tarjoa alkupalana noutopöydässä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 94 kcal
Proteiini 9,1 g
Hiilihydraatti 2,9 g
Rasva 5 g
Tyydyttynyt rasva 2,2 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,6 g
Kalsium 52,5 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 96 kcal
Proteiini 9,3 g
Hiilihydraatti 3 g
Rasva 5,1 g
Tyydyttynyt rasva 2,3 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search